Papiljotti.fi on kotimainen kampaamotuotteiden verkkokauppa.


Pyrimme tarjoamaan alan parhaan palvelun, asiantuntemuksen ja kilpailukykyiset hinnat.

Meiltä voit ostaa aina luotettavasti kaikki tuotteet mitä tarvitset hiuksillesi. Valitsemme myytäviksi tuotteiksi vain hyväksi todettuja tuotteita ja tuotemerkkejä.

Erityisesti haluamme panostaa hajusteettomiin ja suomalaisiin tuotteisiin. Tuotteet tulevat meille aina suoraan valmistajilta tai asianmukaisista tukkuliikkeistä. Ne eivät ole myynnissä missään muualla. Emme myöskään myy sinetöimättömiä kosmetiikka-asiakaspalautuksia uudelle asiakkaalle, koska niiden koskemattomuutta ei voida taata.

Toivomme tuotetietojemme auttavan löytämään kullekin sopivat tuotteet, esimerkiksi merkitsemme Allergiatunnuksella varustetut tuotteet aina erikseen ja ilmoitamme myös muun muassa jos tuote on hajusteeton, vegaaninen tai ekosertifioitu. Täydennämme tuotetietoja aina mahdollisuuksiemme mukaan. Ajantasaisimman tiedon saat kysymällä sähköpostitse.

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti, mutta jos suosikkituotettasi ei vielä meiltä löydy, laita meille sähköpostia asiasta.

Toimitusaikamme on varastotuotteille 1-5 arkipäivää ja varastosta loppuneille tuotteille 5-10 arkipäivää. Mikäli haluat tilata varastosta loppuneen tuotteen, ota yhteyttä sähköpostitse, niin saat tuotteen kaikista nopeimmin. Haluamme tarjota laajan valikoiman tuotteita, jotta voit saada kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdestä paikasta. Valitettavasti emme voi pitää kaikkia tuotteita jatkuvasti varastossa, mutta kaikkia esille olevia tuotteita on mahdollista tilata.

Jos jotakin tuotetta ei meistä riippumattomista syistä ole saatavissa toimitusajan puitteissa, otamme yhteyttä asiakkaaseen välittömästi.


Tarvitsetko apua oikeiden tuotteiden valinnassa?
Asiakaspalvelumme auttaa löytämään juuri sopivat tuotteet Sinun hiuksillesi:

asiakaspalvelu@papiljotti.fi

TARJOUKSIA JA OUTLET-TUOTTEITA
-30%
Wet Brush -selvitysharja, musta