Herman's Amazing Bleach Kit -vaalennus-/värinpoistosetti
Herman's Amazing Bleach Kit -vaalennus-/värinpoistosetti
Herman's Professional

Herman's Amazing Bleach Kit -vaalennus-/värinpoistosetti

9,67 €
12,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Sopii erinomaisesti hiusten esivaalentamiseen ja värinpoistoon ennen shokkivärien tai muiden hiusvärien käyttöä. Kirkas ja voimakkaasti vaalentava yhdistelmä. Helppokäyttöinen ja tehokas setti, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen suoraväreillä värjätessä.

Paketissa kaikki tarvittavat aineet hiusten vaalentamiseen ja värinpoistoon. Tarvitset lisäksi värinsekoitusastian ja siveltimen. Suojaa aina kädet, vaatteet ja muut helposti vahingoittuvat pinnat.

Setti sisältää:

-vaalennusjauhepussi (50g)
-9% hapete 100 ml (30 Vol)
-käyttöohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kysythän neuvoa hiusalan ammattilaiselta ennen käyttöä, mikäli et ole ennen käyttänyt tuotetta tai jos olet epävarma tuotteen käytöstä. Suosittelemme aina ensisijaisesti turvautumaan ammattilaisen apuun hiusten vaalennuksissa ja värinpoistossa. Vaalennus- ja värinpoistoaineilla on hiusta voimakkaasti rasittava vaikutus ja ne voivat ärsyttää päänahkaa. Lopputulos vaihtelee suuresti ja vaatii hiusvärin päälle. Noudatathan aina tarkasti käyttöohjeita.

Voit tehdä paketin aineilla, shampoolla ja vedellä myös vaalennuspesun. Vaalennuspesu ei kuitenkaan ole yhtä tehokas, mutta on hellävaraisempi hiuksille jotka eivät tarvitse varsinaista vaalennusta.


Vegaaninen.

Tuotetta ei ole testattu eläimillä.


INCI:

Hapete:

Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulphate, Ceteareth -25, Sodium Salicylate, Citric Acid, Ammonium Nitrate, Sodium Pyrophosphate.

Vaalennusjauhe:

Sodium Silicate, Potassium Persulfate, Magnesium Carbonate, Ammonium Persulfate, Paraffium Liquidum, Silica, Cellulose Gum, Carbomer, Urea, EDTA, Parfum, CI 77077, Sodium Lauryl Sulfate.

Yhteensopivat tuotteet
TARJOUKSIA JA OUTLET-TUOTTEITA
-25%
Bio+ Re-Balance Shampoo 250ml