Toppik -hiustuuhenne/hiuskuidut 55g (XL), eri värejä
Toppik -hiustuuhenne/hiuskuidut 55g (XL), eri värejä Toppik -hiustuuhenne/hiuskuidut 55g (XL), eri värejä Toppik -hiustuuhenne/hiuskuidut 55g (XL), eri värejä Toppik -hiustuuhenne/hiuskuidut 55g (XL), eri värejä Toppik -hiustuuhenne/hiuskuidut 55g (XL), eri värejä
Toppik

Toppik -hiustuuhenne/hiuskuidut 55g (XL), eri värejä

80,91 €
89,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

TOPPIK -MAAILMAN MYYDYIN HIUSTUUHENNE JÄTTIKOOSSA! 

Turvallinen, helppo ja luonnollinen tapa peittää hiustenlähtö.

Mahdollistaa tuuhean näköiset hiukset ilman ihonsiirtoja tai muita kalliita hoitoja.

Toimii sekä miehillä että naisilla.

Soveltuu käytettäväksi yhdessä esimerkiksi Propecian tai Regainen/Rogainen kanssa.

Näyttää täysin luonnolliselta, eikä sen käyttöä huomaa (mikäli sävy on oikea).

Ei valu, sottaa eikä värjää ja kestää tuulen, sateen sekä hikoilun.

Poistuu hiuksistasi pesemällä, joten voit päättää milloin haluat käyttää sitä.

Tähän Toppik-kokoon ei sovi Toppik Spray Applicator -pumppusuutin. Mikäli haluat käyttää tuotetta pumpun kanssa, siirrä puolet kuiduista esimerkiksi Large-kokoiseen Toppik-pulloon, johon suutin sopii. Tuotteen voi ripotella normaalisti.


Käyttö:

Käytä tuotetta aina kuiviin hiuksiin ja kuivaan, ei kovin rasvoittuneeseen päänahkaan. Lisää hiuskuituja alueille joille haluat tuuheutta ja paksuutta. Toppik Spray Applicator -pumpun avulla saat suihkutettua hiuskuidut tasaisesti valitsemiisi kohtiin, erityisesti hiusrajoille. (Käyttämällä Spray Applicator -pumppua Toppik-hiuskuidut riittävät noin 30% pidempään. Pumpun voi siirtää uuteen Toppik-pakkaukseen kun vanha on tyhjä.) Toppik-hiuskuidut voi levittää myös ilman pumppua sirottelemalla suoraan purkista. Hiusrajoille levittäessäsi saat parhaan ja luonnollisimman lopputuloksen kun käytät apuna Toppik Hairline Optimizer -hiusrajakampaa. Voit itse päättää kuinka paljon haluat muutosta riippuen käytettävästä hiuskuitujen määrästä. Levitä kammalla tai sormia apuna käyttäen, mikäli tarpeen. Kiinnitä hiuskuidut Toppik FiberHold Spray -kiinnitteellä. Voit muotoilla hiukset ennen kuitujen laittoa tai levityksen jälkeen, kuitenkin aina ennen kiinnitystä. Kokeilemalla löydät itsellesi ja hiustyylillesi parhaan tavan.


Huom!

Spray Applicator -pumppuHairline Optimizer -hiusrajakampa ja FiberHold Spray -kiinnite myydään erikseen.


Vinkki!

Erityisen luonnollisen lopputuloksen saat käyttämällä kahta lähellä olevaa sävyä: tummempaa sisempiin osiin ja hiukan vaaleampaa hiusrajoille tai sekoittamalla kahta sävyä keskenään. Suomalaisille hiuksille suosituimmat sävyt ovat Light Brown - vaaleanruskea ja Med Brown - keskiruskea.


Huom! Tähän tuotteeseen ilmainen toimitus noutopisteeseen (yli 50 euron tilaukset)!

Samankaltaiset tuotteet
TARJOUKSIA JA OUTLET-TUOTTEITA
-30%
Wet Brush -selvitysharja, musta