Kay Pro Blonde Brightening -setti: Shampoo 350ml + Conditioner 350ml
Kay Pro Blonde Brightening -setti: Shampoo 350ml + Conditioner 350ml Kay Pro Blonde Brightening -setti: Shampoo 350ml + Conditioner 350ml
Kepro

Kay Pro Blonde Brightening -setti: Shampoo 350ml + Conditioner 350ml

Tuotetta rajoitettu erä.
13,14 €
21,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Setti kylmänvaaleille hiuksille:

KayPro Blonde Brightening Shampoo on safiiria sisältävä kirkastava shampoo vaaleille, vaalennetuille tai raidoitetuille hiuksille. Pesee hellävaraisesti ja suojaa hiuksia vaalennuksen aiheuttamilta vaurioilta sekä ehkäisee hiusten kellastumista. Antaa hiuksille välittömästi kauniin kiillon. Soveltuu myös harmaille/valkoisille hiuksille.

KayPro Blonde Brightening Conditioner -hoitoaine on safiiria sisältävä kirkastava hoitoaine vaaleille, vaalennetuille tai raidoitetuille hiuksille. Neutralisoi keltaisuutta hiuksista ja tekee niistä kirkkaat ja elinvoimaiset sekä suojaa hiuksia vaalennuksen aiheuttamilta vaurioilta. Ravitsee ja kosteuttaa hiukset ja tekee niistä helposti kammattavat ja kiiltävät.


Yhdistä tuotteet Kay Pro Anti Yellow Anti-yellowing Shampoo -hopeashampoon kanssa. Blonde Brightening sopii jatkuvaan käyttöön ja Anti-yellowing Shampoo voimakkaampaan lämpimien sävyjen taittoon.


TARJOUKSIA JA OUTLET-TUOTTEITA
-30%
Bio+ Re-Balance Shampoo 250ml
-40%
D:fi Matte Clay -mattavaha 75g
-40%
D:fi Matte Clay -mattavaha 150g