Four Reasons Take Away Color -kevytväri 7.74 Toasted Honey - vaalea kuparinruskea
Four Reasons Take Away Color -kevytväri 7.74 Toasted Honey - vaalea kuparinruskea
KC Professional

Four Reasons Take Away Color -kevytväri 7.74 Toasted Honey - vaalea kuparinruskea

4,76 €
11,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Ammoniakiton kestosävyte, joka ei rasita hiusta, vaan säilyttää hiuksen hyväkuntoisena. Väri haalistuu hiljalleen. Peittää harmaat 70%:sti. Ei vaalenna hiusta. Suosittelemme käyttämään tuotetta ensimmäisen kerran kampaajan opastuksen kera oikean värituloksen aikaansaamiseksi ja turvallisuuden lisäämiseksi.
      

Sis.

hiusväri 40ml

kehite 60ml

Four Reasons -värjättyjen hiusten hoitoaine 15ml

kertakäyttökäsineet

käyttöohjeet


Mukana tuleva Four Reasons -hoitoaine ei ole vegaaninen tai hajusteeton, mutta väriaine ja kehite ovat.


Huom!

Hiusvärit saattavat joskus aiheuttaa vakavia yliherkkyysreaktioita. Noudata huolellisesti käyttöohjeita. Ei alle 16-vuotiaille. Ei lasten ulottuville. Älä käytä väriä jos sinulla on ollut musta hennatatuointi, jos kasvoissasi tai päänahassasi on ihottumaa tai se on herkkä tai ärtynyt tai jos olet olet saanut aiemmin oireita hiusväreistä. Käytä aina suojakäsineitä. Vain hiuksille, ei saa käyttää ripsien tai kulmakarvojen värjäämiseen. Erityisesti ensimmäistä kertaa värjätessä, mutta myös toivottaessa uutta väriä, suosittelemme kampaajan opastusta sekä värin valinnassa, että itse värjäyksessä. Hapetevärit voivat sisältää fenyleenidiamiineja, resorsinolia ja tolueenidiamiineja.

 

 

INCI:

VÄRI:

Aqua, Cetyl  Alcohol, Ethanolamine, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Cocamide Mea, Ceteth-2, Cocamidopropyl Betaine, Ascorbic Acid, Dimethicone, Disodium Edta, Sodium Hydrosulfite, Sodium Metabisulfite, Xanthan Gum, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, 4-Amino-M-Cresol, Resorcinol, P-Aminophenol, 2-Methylresorcinol, 2-Amino-3-Hydroxypyridine. CONTAINS: Resorcinol, Phenylenediamine (Toluenediamines).

KEHITE:

Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Hydrolyzed Rice Protein,  Dimethicone, Oxyquinoline Sulfate, Phosphoric Acid, Tetrasodium EDTA. SISÄLTÄÄ VETYPEROKSIDIA

HOITOAINE:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycol Stearate, Quaternium - 87, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate,  Cetrimonium Chloride, Ceteareth - 20, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein,  Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, Butylene Glycol,  Helianthus Annuus Seed Extract, Parfum, Propylene Glycol, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Sorbitol,  Benzophenone - 4, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene

TARJOUKSIA JA OUTLET-TUOTTEITA
-40%
D:fi Matte Clay -mattavaha 75g