Oleplex Bond Maintenance System -kotihoitopaketti (No.4 shampoo, No.5 hoitoaine ja No.3 kotihoitotuote)
Oleplex Bond Maintenance System -kotihoitopaketti (No.4 shampoo, No.5 hoitoaine ja No.3 kotihoitotuote) Oleplex Bond Maintenance System -kotihoitopaketti (No.4 shampoo, No.5 hoitoaine ja No.3 kotihoitotuote)

Oleplex Bond Maintenance System -kotihoitopaketti (No.4 shampoo, No.5 hoitoaine ja No.3 kotihoitotuote)

89,90 €
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Paketissa seuraavat tuotteet:

Olaplex No.4 Bond Maintenance™ Shampoo 250 ml

Olaplex No.5 Bond Maintenance™ -hoitoaine 250 ml

Olaplex Hair Perfector No.3 -kotihoitotuote 100 mlMikä on Olaplex?

Olaplex on kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu ja innovaatio, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin.

Olaplex hoitaa ja korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ainutlaatuisen tekniikan avulla. Olaplex perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja. Olaplex estää vahingoittumista, korjaa jo syntyneitä vaurioita ja vahvistaa hiuksia.

Patentoitu OLAPLEX BOND MAINTENANCE SYSTEM on tieteellisesti todistettu keino parantaa hiusten hyvinvointia ja se antaa uuden elämän vaurioituneille, käsitellyille ja ikääntyneille hiuksille.

Tarjouksia
-40%
D:fi Matte Clay -mattavaha 75g
-40%
D:fi Matte Clay -mattavaha 150g
-40%
D:fi Daily Shampoo 300ml
8,34 € 13,90 €
-40%
D:fi Hair Spray -hiuskiinne 300ml