Cutrin Aurora Color Reflections -kotiväri, eri sävyjä
Cutrin Aurora Color Reflections -kotiväri, eri sävyjä Cutrin Aurora Color Reflections -kotiväri, eri sävyjä Cutrin Aurora Color Reflections -kotiväri, eri sävyjä
Cutrin

Cutrin Aurora Color Reflections -kotiväri, eri sävyjä

4,17 €
13,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Aurora Color Reflections -hiusväri on ammattimainen vaihtoehto hiusten värjäykseen ja värin ylläpitoon kampaamokäyntien välillä.

Hoitavat ja hiuksille hellävaraiset Cutrin Aurora -kotivärit eivät sisällä ammoniakkia ja ne on kehitetty erityisesti pohjoismaisille hiuksille.

Ainutlaatuinen Cutrin Color Radiance -teknologia yhdessä vadelmavahan kanssa takaa upean intensiivisen ja kiiltävän sekä pitkäkestoisen värin.


16 sävyn valikoima erityisesti ruskeiden hiusten oman värin syventämiseen.

Kompakti valikoima on suunniteltu kattamaan sävyt, joilla asiakkaan on helppo onnistua kotona.

Haastavammat sävyt toteutetaan aina kampaamoissa.

Viitteelliset värisävyt kuvassa, mutta huomaathan, että sävy voi vaihdella eri hiuksissa ja eri näytöiltä katsottuna.Yksi pakkaus riittää yhteen käsittelyyn noin puolipitkille hiuksille.

Sis.

1 Cutrin Aurora -hiusvärituubi 40 ml

1 Cutrin Aurora -hapetepullo 80 ml

2 kpl Cutrin-hoitoaine 20ml

1 pari muovikäsineitä

Käyttöohjeet


Käyttö:

Tarkemmat käyttöohjeet pakkauksessa. Kysy apua kampaajaltasi tai asiakaspalvelustamme mieluummin ennen värjäystä, mikäli tuotteen käytössä on jotakin epäselvää.


Huom! Lue käyttöohjeet ja noudata niitä. Käytettävä asianmukaisia käsineitä. Varottava aineen joutumista silmiin. Aineen jouduttua silmiin on välittömästi huuhdeltava runsaalla vedellä. Hiukset ja päänahka on huuhdeltava huolellisesti käsittelyn jälkeen. Ei saa käyttää silmäripsien tai kulmakarvojen värjäykseen. Hiusvärit saattavat aiheuttaa allergisia reaktioita. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille. Mustat hennatatuoinnit saattavat lisätä allergiariskiä. Älä värjää hiuksiasi, jos kasvoissasi on ihottumaa tai hiuspohjasi on herkkä, ärtynyt tai vahingoittunut tai olet aiemmin saanut oireita hiuksia värjätessä tai hennatatuoinneista. Tuote sisältää fenyleenidiamiineja (tolueenidiamiineja) ja vetyperoksidia.

TARJOUKSIA JA OUTLET-TUOTTEITA
-30%
Wet Brush -selvitysharja, musta